Om Dubbelt Upp

Hej!

Vi heter Göran och Einar och är tvillingbröder som har sysslat med musik under större delen av våra liv. Vi har spelat med flera av Norrbottens mest etablerade dansband som t.e.x Norra Kust, Leif Christers, Mikael Sandbergs och Jacpot. Sedan femton år tillbaka har vi spelat som duo.

Hemligheten bakom ett riktigt lyckat evenemang är att ALLA gäster trivs och har roligt.Det har vi i DUBBELT UPP tagit fasta på och har därför en repertoar som anpassas till varje unikt speltillfälle!

Låtvalet anpassas efter kvällens gäster, vilket ger oss möjligheten att hela tiden kunna känna av och följa stämningen. På så vis kan vi skapa en balans som möjliggör att stämningen hela tiden är på topp och att musiken passar för det speciella tillfället. Det skapar förutsättningarna för en riktigt lyckad kväll!

Vi har musik för de flesta smaker och kan erbjuda allt från dansant country, 50-60 tal, schlagerdängor, rock- och 80-tals klassiker m.m. Med andra ord allt från smäktande ballader till ordentligt röj!!!

DUBBELT UPP är en duo, men kan även bokas som trio. Som duo/trio är saknade bandmedlemmar inspelade (Bas och Trummor) vilket gör att vi alltid låter som ett komplett band.

Vi ser fram emot att få sätta guldkant på Ert arrangemang!

Hälsningar
Dubbelt Upp